ViaWeb – analysverktyget som visar era nyckeltal på rätt sätt

Med ett dynamiskt analysverktyg som ViaWeb kan ni visa besökare och andra nyckeltal. Ni kan enkelt göra de jämförelser ni behöver för att förstå er verksamhet bättre och därmed bli mer lönsamma.

ViaWeb

Jämför er besöksstatistik hur ni vill

ViaWeb är vårt eget analysverktyg som presenterar er besöksstatistik på alla möjliga vis. Få en snabb överblick med hjälp av instrumentpaneler eller skapa mer djupgående analyser. ViaWeb underlättar jämförelser av butiker och köpcentrum över tid, oavsett geografisk placering.

Ett skalbart verktyg

I ViaWeb ingår sidorna: Instrumentpanel, Analys, Rapport och Karta. Det är också enkelt att aktivera våra tilläggstjänster.

Se alla våra tilläggstjänster här

Passar alla organisationer

Få tillgång till ändlösa möjligheter att arrangera och anpassa er statistik. Ni kan enkelt bestämma vilka funktioner som ska finnas tillgängliga för olika personer inom er organisation och flerspråksstödet gör att även internationella organisationer kan få ut maximal nytta av verktyget.

En fristående lösning

ViaWeb är helt fristående och är därför en optimal lösning för er som inte vill integrera besöksstatistiken i ett affärssystem. Ni har tillgång till ViaWeb när och varifrån ni vill; på datorn, surfplattan eller på valfri mobil enhet.

Få en kostnadsfri demo