2012-02-29

Viametrics kommer befinna sig i monter C:10 på Butiksleverantörsmässan (Kistamässan, Stockholm) den 28-29 mars. Vi träffar gärna dig och berättar mer vad vårt system kan göra för ditt företag.

VIAMETRICS
På Viametrics räknar vi besökare dygnet runt, året om, i 40 olika länder. Våra exakta mätenheter och trådlösa kommunikationsenheter som bygger på avancerad mobilteknologi gör att vi kan installera vår utrustning i princip var som helst. Vi behöver bara ett eluttag så är vi igång. Alla data överförs krypterat till två olika säkerhetsklassade serverhallar i två olika städer. Sedan levererar vi besöksstatistiken till våra kunder på ett smidigt och överskådligt sätt via egenutvecklad mjukvara.

TÄVLA OM EN iPad!
Besök vår monter och delta i vår spännande tävling. En lycklig vinnare kan räkna med en iPad2! I år kommer vi att räkna runt 4 miljarder besökare världen över. Hur många besökare tror du passerar alla våra mätpunkter världen över under de två dagarna som Butiksleverantörsmässan pågår? Välkommen till vår monter och få ledtrådar och tävlingsformulär.