Vad är ViaMoment?

ViaMoment är en tilläggsfunktion i vårt webbaserade analysverktyg ViaWeb.

ViaMoment räknar anonymt in- och utpasseringar och visar beläggningen i realtid. Du har därmed full kontroll på hur många besökare som befinner sig i dina lokaler.

Möjligheter – några exempel

Justerbara besökarantalsgränser som kan skräddarsys efter kundens förutsättningar, med uppdatering i realtid. Animerad skärmvisning för dina kunder och din personal, vilket ger precisa data för eventuella fysiska diskar eller avspärrningar. Systemet varnar med SMS- eller e-postmeddelanden, med inställbar påminnelsefunktion, när besökarantalet närmar sig maxantalet. ViaMoment gör det möjligt att på ett tydligt och säkert sätt följa gränserna för social distans (Covid-19).

 

Teknisk utformning

Administratörerna anpassar besöksantalsgränserna utifrån lokalens storlek och kan skapa kodade länkar för varje entré som är gemensam för olika personalgrupper eller flera lokaler. Historiken sparas och visar vilka entréer som är mest trafikerade.

Presentationsskärm

Besöksantalet visas på en animerad skärmbild, utformad för att visas kontinuerligt på bildskärmar vid entréerna. Skärmbilden visar hur många besökare som befinner sig i lokalerna, besökarantalsgränser och antalet in- och utpasseringar.

 

ViaOccupancy

ViaOccupancy är en del av ViaMoment. ViaOccupancy visar tydligt hur beläggningen har varierat under dagen. Det går också att se historiska data för att spåra trender.

 

Meddelandefunktion

En smart larmfunktion med användarvänligt gränssnitt låter dig enkelt och bekvämt övervaka lokalernas beläggning, och larmar med SMS- eller e-postmeddelanden – du behöver alltså inte vara på plats fysiskt.

Kontakta oss