2017-01-17

Vi söker nu en R&D Manager till VIAMETRICS AB. I rollen ansvarar du för ett ungt och drivet team som i dagsläget består av fem st. kompetenta medarbetare. Medarbetarna är uppdelade i självgående team där lagarbete är viktigt. Du coachar och motiverar dina medarbetare till att nå både personliga och gemensamma mål. Du ansvarar för processer och verktyg för att maximera produktiviteten från avdelningens resurser med bibehållen kvalitet och personalnöjdhet. Du har en förmåga att leverera värde till våra kunder och fattar affärsmässiga beslut.

Du bidrar aktivt med din kompetens och personlighet till företagets tillväxt och utveckling i såväl Sverige som internationellt. Ägarna och ledningen har stora ambitioner och du kommer att få möjlighet att vara med och leda förverkligandet av dessa. I din roll arbetar du även externt med att representera bolaget och dess produkter på olika arenor. Du har såväl personalansvar som budgetansvar. Rollen har en ordinarie position i ledningsgruppen och du rapporterar direkt till VD.

I denna rekrytering samarbetar vi med Academic Work. Alla frågor som rör tjänsten hänvisas inledningsvis till vår samarbetspartner. Mer information om tjänsten får du via bifogad länk.

Välkommen med din ansökan.