2014-04-22

600 butiker i världen, Viametrics började i Skandinavien

Hösten 2011 blev Villeroy & Boch kund hos Viametrics. Då som nu var målet att få ett driftsäkert, pålitligt och enhetligt system i alla butiker. Sedan dess har Viametrics installerat drygt 85 butiker, där de flesta installationer har gjorts i Skandinaviska butiker. Nu under våren 2014 har Viametrics gjort installationer i ett antal butiker i Australien, vilket har gått väldigt smidigt eftersom vi har egna installatörer runt om i hela världen. 

– Vi finns där våra kunder finns, säger Viametrics säljchef Niklas Andersson. 

“Nu kan vi snabbare och enklare mäta och följa upp kundströmmarna i våra butiker.”

Så säger Isabelle Schrepfer som är ansvarig för IT-avdelningen inom Villeroy & Bochs detaljhandels-verksamhet. Hon är nöjd med att man till ett 90-tal butiker i Europa har valt Viametrics som leverantör av besöksräknarsystem.

– Vi kan få daglig information och inte minst snabb service om något går fel, säger hon.

– Vi har skräddarsytt ett prisvärt system för en krävande kund. Vårt system har nu definitivt visat sig klara en tuff konkurrens ute i världen, avslutar Viametrics säljchef Niklas Andersson.

Om Viametrics

Viametrics AB utvecklar och marknadsför GSM-baserade kundräknare för butikskedjor och köpcentra. Viametrics har idag ca 12 000 system i drift i ca 50 länder runt om i världen. Huvudmarknaden är Norden (Sverige). Viametrics AB är ett tillväxtföretag som är inne i en expansiv fas med målsättning att etablera sig med kontor i Europa. Viametrics omsätter ca 55 mkr. 

För mer information, kontakta
Niklas Andersson
niklas@viametrics.com
www.viametrics.com
+46-(0)31-750 40 30
+46-(0)709-10 40 38