2009-11-18

Steen & Strøm installerar Viametrics i tre gallerior i Norge.

Norska Steen & Strøm driver 30 köpcenter i Norge. Lägg därtill stark närvaro i såväl Sverige som Danmark och antalet gallerior stannar på 56! Steen & Strøm är utan tvekan Skandinaviens ledande shoppingcenter-aktör. Viametrics har sedan länge avtal med Steen & Strøms svenska avdelning och har installerat besöksräknarsystem i alla de svenska köpcentren. Alldeles nyligen har även ett samarbete med den norska verksamheten inletts. Tre gallerior förses nu med Viametrics Entrance – Åsane Storsenter i Bergen, Vinterbro Senter strax utanför Oslo och Magasinet Drammen. Förväntningarna på Viametrics är stora både när det gäller användarvänlighet och flexibilitet, men även i form av exakta siffror och framtida utvecklingsmöjligheter. Thor L. Bareksten är Commercial Director på Steen & Strøm och säger så här om valet av leverantör:

–Vi valde Viametrics efter en grundlig genomgång av sex olika leverantörer.

Så långt det är möjligt vill Steen & Strøm använda sig av skandinaviska leverantörer och när Viametrics visade framfötterna var valet avgjort. Att ett etablerat samarbete med den svenska avdelningen redan finns var förstås en fördel, men inget som avgjorde valet enligt Thor.

–Viametrics prisbild var konkurrenskraftig vilket gör att vi och våra hyresgäster inte betalar mer än nödvändigt för att få exakta besökssiffror, säger Thor L. Bareksten, Commercial Director på Steen & Strøm.

Viametrics är givetvis både glada och stolta över att kunna vidareutveckla samarbetet och ser fram emot fler och nya utmaningar tillsammans.

”Vi valde Viametrics efter en grundlig genomgång av sex olika leverantörer.”
Thor L. Bareksten, Commercial Director, Steen & Strøm