2010-02-09

Viametrics har levererat besöksräknare till butikskedjor, köpcentra, stormarknader, varuhus, enskilda butiker, bibliotek och museér sedan mitten av 1990-talet. Viametrics har idag över 3 000 besöksräknarsystem i drift, i fler än 20 länder.

Viametrics GSM-baserade webblösning ligger långt före andra produkter på marknaden. Med den trådlösa installationen är systemet mycket populärt hos befintliga kunder. Referenserna från runt om Europa är imponerande och borgar för att en fortsatt expansion ska bli lyckosam. Inom kort räknar företaget med att knyta flera distributörer till sig som ser en mycket stor marknadspotential, framförallt i huvudprodukten Viametrics Entrance.

Med tankte på den stora potentialen på den polska marknaden öppnar Viametrics ett kontor i Polen. -Tillsammans med det svenska teamet, planerar vi att introducera hela Viametrics produktsortiment, tillsammans med service och teknisk support, säger Viametrics polska VD, Mateusz Rolewski. Vi hoppas att vårt unika erbjudande kommer bli mycket uppskattat av klienter i Polen, fortsätter Rolewski.